Het is alweer een week zomer!

Het is zomer, we hebben al een hoop mooie dagen gehad en er zullen er zeker nog een hoop komen. De zomerkleren zijn naar voren gehaald en de winterkleren liggen ver achterin de kast of op zolder. En nog leuker, we kunnen lekker shoppen voor nieuwe zomerkleding.

Maar wat moet je aan? Wat is de trend? Wat past bij jou? In deze blog vertel ik een paar trends voor de zomer, maar het is natuurlijk ook leuk om te weten wat echt bij jou persoonlijk past. Daarvoor kan jestijladvies, kleuradvies of kledingadvies krijgen, bijvoorbeeld bij mooi-stijl. Je kan zelfs met een personal shopper de stad in gaan.

stijladvies
De trends

Natuurlijk moet je vooral aan doen waar je jezelf het lekkerst in voelt, maar als je toch een beetje mee wil gaan met de trends voor de zomer, moet je deze zomer rekening houden met de volgende punten bij het kopen van je kleren: Veel kleur, veel stof, bloemen en strepen (horizontaal en verticaal). Accent op de taille. Meer bloot, (bijvoorbeeld een blote buik). En de diepe V-hals is ook weer helemaal in.

Kledingadvies

Ik kan allerlei trends gaan benoemen nu. Maar belangrijker is, hoe pak je dat aan? Wat kies je dan, welke kleuren? Welke bloemen en hoe dik of doen moeten die strepen zijn? Dan kom ik meteen weer bij de vraag: Wat past helemaal bij jou? Iedereen is anders, de ene staat de kleur groen heel mooi, maar misschien bij jou helemaal niet. Omdat je misschien een te lichte huid hebt, of net andere kleur ogen. Om erachter te komen wat bij jou past, kan je van alles gaan passen en zelf beslissen of iets jou staat. Maar het is toch veel leuker om dat samen te doen met een professional? Iemand die verstand heeft van kledingstijl? Iemand die je een stijladvies, een kledingadvies of een kleuradvies kan geven? Iemand die gezellig met jou de stad in gaat en precies laat zien wat jou staat?

Waarom zal je jezelf dat niet gunnen? Gewoon doen! Hanneke van Mooi-Stijl wil je hier heel graag bij helpen en jou op je mooist van de zomer laten genieten