Personal Shopper

Jaren heb je overgewicht gehad, maar op een gegeven moment was je er klaar mee en ben je gaan afvallen. Na hard werken ben je dan eindelijk die overtollige kilos kwijt. Jij heel blij en natuurlijk trots. Je wilt nieuwe kleren kopen en bent blij dat je eindelijk kan winkelen in de gewone kledingwinkels. Met een vriendin spreek je af om een dag te gaan shoppen. Je gaat winkel in, winkel uit. Hier en daar pas je wat en soms koop je een shirtje, eindelijk in M!

Toch heb je aan het eind van de dag helemaal niet zoveel kleren gekocht. Je was altijd gewend om kleding te kopen waarin je figuur zo min mogelijk te zien was en dan het liefst alles donker, zonder print. Maar ja, nu heb je een figuur die je graag wil laten zien en wil je ook weleens wat anders dan zwart. Maar wat past er dan het beste bij jou? Hoe haal je nou het mooiste uit jezelf?

Want je bent heel trots op dat nieuwe figuur, maar je wil het niet verpesten met de verkeerde kleding, toch? Maar waar moet je op letten? Je kan informatie gaan zoeken op internet, het aan vrienden en familie vragen. Maar waarom zou je jezelf niet een kledingcoach gunnen, na al dat harde werken?

Kledingcoach Hanneke helpt mensen graag bij het uitzoeken naar hun stijl. Ze kan je stijladvies geven, een kleuradvies of zelfs gaan shoppen met jou.

Stijladvies

Tijdens een stijladvies wordt er samen met jou gekeken naar jouw stijl, wat past het best bij jou, hoe kom je er het mooist uit. Hierbij kijken ze naar je bodybalanspunten, welke punten mogen benadrukt worden en welke juist niet. Daarnaast kijkt ze natuurlijk ook naar je persoonlijkheid.

Kleuradvies

Bij een kleuradvies wordt er uitgelegd hoe er gewerkt wordt met de 6 kleurgroepen. Door middel van gekleurde doeken wordt er bepaald welke kleuren jou het beste staan, welke kleuren je laten stralen. En wordt er gekeken welke kleurencombinaties gemaakt kunnen worden.

Personal Shoppen

Lekker samen shoppen, niet alleen gezellig, maar ook erg leerzaam. De coach laat zien wat jou het beste staat, welke combinaties en welke kleuren je het mooist staan. En doe eens gek, gewoon een keer een jurkje aan ook al heb je dat nog nooit gedaan. Of een printje, waarom niet? Even uit die comfortzone, om te ontdekken dat veel kleding jou mooier staat dan je denkt als het in het rek hangt.

Ben je enthousiast geworden? Op www.mooi-stijl.nl vind je alle informatie.