Apps om je tuin bij te houden!

Zit jij liever op je telefoon dan met je handen in de grond? En gaat je gras op miraculeuze wijze dood zonder dat je er maar aangezeten hebt? Dan zijn deze tuin applicaties misschien wel wat voor jou!

Mijn Tuin

Via deze app kan je een sociaal netwerk opbouwen waarin je met andere kunt praten over je tuin. Hierin worden adviezen gedeeld over grasmatten, de aankleding in je tuin, maar ook welke dingen je moet ondernemen tijdens een hittegolf.

De plantengids

Niet zo van het netwerken maar meer opzoek naar praktische informatie? Dan is de planten gids iets voor jou! Deze aplicatie verteld jou precies welke planten geschikt zijn voor jou tuin!

Plantifier

Ben jij meer het onderzoekende type? En houd je wel van een wilde tuin? Dan is deze app misschien wel wat voor jou. In deze app deel je foto’s van planten die voor jou onbekend zijn. Erg leuk, en vooral interessant voor studenten die te maken hebben met de flora in nederland.